Sari la conținut

Despre noi – Educons în trecut, prezent și viitor

Educons-centru de educație și consiliere
Centru de educație și consiliere

Prezent

EDUCONS BAIA MARE este centru de testare acreditat ECDL din 2003.

Avem două săli de curs dotate cu tehnică de calcul și tot ce este necesar pentru susținerea cursurilor în condiții moderne.

Centru de testare acreditat ECDL de 20 de ani

Scurt Istoric

EDUCONS BAIA MARE a luat ființă în anul 1999 și are ca obiect principal de activitate formarea continuă a adulților prin programe care acoperă o varietate largă de domenii: limbi străine, calculatoare, calificări profesionale, ateliere de lucru (workshop-uri).

De-a lungul a peste 20 ani de activitate au fost instruite peste 17.000 de persoane în domenii variate, atât din rândul persoanelor fizice, cât și a personalului din cadrul unor firme din județele Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Mureș.

Procesul de formare profesională la Educons se bazează pe o analiză a nevoilor dumneavoastră și elaborarea unor soluții specifice care să se potriveasca cel mai bine cerințelor.

Metodele de învățare și stilurile de lucru îmbină activitățile practice cu cele teoretice într-un sistem gândit să atingă performanțe maxime.

De ce sa alegeți Educons?

Iată doar câteva motive:

1. Toate soluțiile pe care le oferim sunt personalizate pe baza cerințelor dumneavoastră specifice – orientarea către client.

2. Suntem o echipă formată din profesori și formatori cu experiență.

3. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră și de aceea cursurile noastre oferă un program flexibil.

4. Suntem întotdeauna preocupați de calitatea serviciilor oferite de noi, deci ne dorim să aflăm părerea participanților. Ne bucură de fiecare dată aprecierile celor cu care lucrăm, dar în același timp luăm în serios recomandările primite.

5. Acoperim o gamă variată de cursuri oferind suport logistic.

6. Răspundem întotdeauna prompt la solicitările dumneavoastră.

7. Programele noastre de formare pot fi desfașurate atât la sediul EDUCONS, cât și la sediul companiilor sau în alte locații, astfel încât să găsim varianta optimă pentru dumneavoastră.

8. Prețuri accesibile și flexibilitate în achitarea cursurilor – posibilitatea plății în rate.

9. Toate activitățile desfășurate de EDUCONS au la baza o caracteristică principală – Profesionalismul.


https://www.facebook.com/FormareProfesionalaContinua