Sari la conținut

Engleza

DESCRIERE CURS
Cursurile se desfăşoară pe mai multe niveluri, cu certificări diferite:

1. Certificat A.N.C. (Autoritatea Națională a Calificărilor)
* nivel începători, care cuprinde nivelele: STARTER (A1) şi ELEMENTARY (A1/A2)
* nivel mediu, care cuprinde nivelele: PRE-INTERMEDIATE (A2/B1) şi INTERMEDIATE (B1/B1+)
* nivel avansaţi, care cuprinde nivelele: UPPER-INTERMEDIATE(B1+/B2) şi ADVANCED (C1)

2. LCCI International Qualification (London Chamber of Commerce and Industry)
* Limba engleză în afaceri (English For Business)
* Limba engleză pentru turism (English For Tourism)

OBIECTIV

Însuşirea cunoştinţelor de limba engleză prin intermediul a patru abilităţi importante: vorbire, ascultare, scris, citit
Dezvoltarea abilităţilor de comunicare în situaţii reale de conversaţie.

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?

Totul în viaţa noastră decurge cu o viteză uluitoare, în toate domeniile de activitate şi în sufletele noastre, prin urmare ne adaptăm vitezei şi ne dăm seama că nu ne ajung informaţiile acumulate în timpul şcolii. De aceea se simte nevoia acută de cunoştinţe noi sau de sedimentare a celor deja acumulate.
Cursul de limba engleză se adresează tuturor celor care doresc să o înveţe, indiferent de vârstă, statut social sau ocupaţie. Firma noastră organizează cursuri pentru copiii (tabere pe timpul vacanţei de vară) şi în special cursuri pentru adulţi (vârste cuprinse între 18- 70 ani) pe mai multe nivele de studiu.

TEMATICA ABORDATĂ

Tematica abordată se pliază concret pe nevoile cursantului din viaţa de zi cu zi, a universului familiei şi a celui înconjurător, a locului de muncă şi a ocupaţiilor specifice din domeniul fiecăruia.

METODE FOLOSITE

Metodele folosite sunt o îmbinare a unora tradiţionale cu cele moderne pe baza unor tematici diverse.

BENEFICII

La finalul fiecărui curs, în funcţie de nivelul pe care-l parcurge, cursantul poate să se exprime corect şi fluent în limba engleză legat de tot ceea ce îl înconjoară.

DURATA CURSULUI

Fiecare din nivele cuprinde  80 de ore, se desfășoară de 2 ori pe săptămână  cate 3 ore (intre 17-20) și durează 13 săptămâni.

LOC DE DESFAȘURARE

Sediul firmei S.C. Educons S.R.L sau, în cazul contractelor cu firme şi instituţii, cursurile se desfăşoară la sediile acestora.

LECTOR

Formator certificat având experienţă în domeniul predării limbii engleze.
COMPETENȚE ȘI CERTIFICARE

Conform Cadrului European de Referinţă la finalul fiecărui nivel, în urma unui examen final, se obţine un certificat recunoscut pe plan naţional (A.N.C.) sau pe plan internaţional (LCCI).
Pentru recunosterea internaţională a certificatelor A.N.C. eliberate după finalizarea cursului este necesară apostilarea (recunoscute în ţări semnatare ale Convenţiei de la Haga – 1961) sau supralegalizarea (recunoscute în ţări nesemnatare ale Convenţiei de la Haga).

ACTE NECESARE

– copie după actul de identitate valabil

– absolvent a minim 8 clase

INSCRIE-TE AICI

Inapoi